Tekvicový guláš fotorecept
Foto: tejaja
Trocha neobvyklé tekvicové jedlo, ale dobré. Celkový výsledok do značnej miery závisí od klobásy, ktorú použijete.
3-4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Slaninu nakrájame na malé kocky a vyškvaríme. Pridáme nadrobno narezanú cibuľu a orestujeme.
- 2
Do tohto základu vložíme na kocky nakrájanú tekvicu (asi 2x2x2 cm). Podlejeme vodou, okoreníme, osolíme a podusíme 10 minút.
- 3
Potom pridáme na kocky narezané paradajky, na pásiky nakrájané papriky a podusíme ešte 10 minút.
- 4
Pridáme na kolieska nakrájanú klobásu.
- 5
Zároveň pridáme zátrepku z mlieka a múky a necháme spolu 5 minút povariť.
- 6
Podávame s chlebom.
Tiež guláš:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Recept mám okolo 30 rokov, takto bol uvedený s týmto názvom. Mimochodom, my do leča dávame vajcia a určite nedávame zátrepku. U vás to tak nie je?