Tálska ihla s tromi druhmi mäsa

redakcia - fotkaredakcia, 16. júla 2009
Tálska ihla s tromi druhmi mäsa

Suroviny

400 g
400 g
400 g
2 cl
10 g
16 g
220 g
15 g
280 g
60 g




Postup

  1. 1

    Umytú, osušenú a naporciovanú krkovičku vložíme do marinády z oleja, korenia, červenej papriky, cesnaku a cibule.

  2. 2

    Kuracie prsia vložíme do marinády pripravenej z oleja, sójovej omáčky, vegety, karí korenia a korenia štyroch farieb. A napokon kúsky sviečkovice zalejeme marinádou pripravenou z korenín, oleja, bieleho vína a hruškovice. V chladničke necháme odležať do nasledujúceho dňa.

  3. 3

    Pripravíme si gril. Mäso z marinády striedavo napichujeme na ražeň, prekladáme očistenou zeleninou. Pripravený špíz grilujeme a podávame na hlávkovom šaláte.

Diskusia k receptu