Tagliatelle s kuracím mäskom a hráškom

butcher - fotkabutcher, 29. apríla 2010
Tagliatelle s kuracím mäskom a hráškom
Foto: butcher

pre milovníkov cestovín

6
porcií
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
1 ks
4 strúčiky
2 pl
2,5 dl
3 hrnčeky
0,5 kg
0,5 hrnčeka
0,5 l

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vo velkom hrnci si uvaríme cestoviny. kým sa varia pustíme sa do omáčky. kuracie prsia nakrájame na tenké pásiky, na panvicu nalejeme víno, vložíme nakrájané kura a povaríme tak 5 min. mäso vyberieme a víno zlejeme zvlášť. budeme ho ešte potrebovať.

  2. 2

    Na olivovom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak. pridáme odložené víno, horčicu a povaríme 5 min. pridáme šlahačku necháme prevreť. nakoniec pridáme kura a hrášok, premiešame necháme prevreť.

  3. 3

    cestoviny posypeme nasekanou pažítkou, prilejeme omáčku a môžme podávať.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: