Tagliatelle s kuracím mäskom a hráškom

Autor receptu: butcher

pre milovníkov cestovín

6
porcií
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Vo velkom hrnci si uvaríme cestoviny. kým sa varia pustíme sa do omáčky. kuracie prsia nakrájame na tenké pásiky, na panvicu nalejeme víno, vložíme nakrájané kura a povaríme tak 5 min. mäso vyberieme a víno zlejeme zvlášť. budeme ho ešte potrebovať.
  2. Na olivovom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak. pridáme odložené víno, horčicu a povaríme 5 min. pridáme šlahačku necháme prevreť. nakoniec pridáme kura a hrášok, premiešame necháme prevreť.
  3. cestoviny posypeme nasekanou pažítkou, prilejeme omáčku a môžme podávať.