Tagliatelle s bravčovou panenkou a hubovou omáčkou
Marcel Osťo Osztas
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Positive v Bratislave, 15. januára 2020
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Positive v Bratislave, 15. januára 2020

Foto: Reštaurácia Positive
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Suroviny
400 g (cestoviny) |
|
400 g |
|
1-2 ks |
|
2 strúčiky |
|
1 miska |
|
100 ml |
|
200 ml |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Očistenú cibuľku nakrájame nadrobno a orestujeme na oleji. Pridáme nasekaný cesnak, huby, víno a na záver aj omáčku demi glace a tymian. Podusíme a na záver pridáme maslo.
- 2
V osolenej vode uvaríme tagliatelle do polomäkka.
- 3
Na kúsky nakrájanú panenku orestujeme na oleji a pridáme hubové ragú. Primiešame cestoviny, trochu masla a parmezánu.
Tiež bravčová panenka:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu