Foto: kajusiqq
Naozaj veľmi dobre dopadla:) milujem ju:).....ale nie sviečkovu ale tu omáčku:D
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso odblaníme.polovicu slaniny pokrájame na pásiky,zvyšok nadrobno. Mäso prešpikujeme pásikmi slaniny a posolíme.:)
-
2
Pokrájanú slaninu opražíme na masti,pridáme mäsko a prudko opečieme.
-
3
Mäso vyberieme a na tuku opražíme pokrájanu cibuľu a koreňovú zeleninu.Pridáme koreniny.
-
4
Mäso vrátime späť.Podlejeme a dusíme domäkka,pričom mäso obraciame,prelievame šťavou a podľa potreby podlejeme:)))
-
5
Mäkké mäsko vyberieme.Zeleninu a šťavu prelisujeme.
-
6
Do smotany pridáme múku.
-
7
Šťavu necháme zovrieť a prilejeme smotanu v ktorej sme rozmiešali muku,Omáčku dokladne povaríme,pridáme soľ a cukor podľa chuti:)........a ešte chvíľku povaríme:) farba omáčky je podľa toho akú zeleninku dáme:)
-
8
Mäsko pokrájame priečne cez vlákna na plátky a podávame s knedlíkom:)) http://varecha.pravda.sk/recepty/knedlikfotorecept/32111-recept.html
Diskusia k receptu