Postup
-
1
Najprv na oleji urestujeme zeleninu, na ktorú nasypeme hŕstku cukru. Miešame, kým cukor skaramelizuje a potom zmes preložíme do zapekacej misy. Urestujeme na kúsky nakrájanú slaninu a pridáme k nej osolené a okorenené mäso.
- 2
Medzitým do misy k zelenine pridáme 1/2 kl horčice, koliesko citrónu, korenia a asi hrnček vývaru. Potom na to položíme mäso, prikryjeme a dáme piecť do rúry do zmäknutia. Podlievame.
- 3
Potom už stačí len vybrať korenie, nakrájať mäso, rozmixovať zeleninu, vzniknutú omáčku chvíľu povariť a nakoniec pridať smotanu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu