Foto: danver
Príprava sviečkovej je hotová veda. Ale ja doma robím tento zrýchlený recept, ktorý je do pol hodiny na stole a za ďalších desať minút Zobraziť celý popisPríprava sviečkovej je hotová veda. Ale ja doma robím tento zrýchlený recept, ktorý je do pol hodiny na stole a za ďalších desať minút zjedený.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji opražíme cibuľu a pridáme celé kuracie prsia.
-
2
Mäso chvíľu opekáme a potom pridáme mrazenú zeleninu. Osolíme, okoreníme, zalejeme vývarom, prikryjeme a necháme dusiť.
-
3
Asi o 15 minút mäso vyberieme. Zeleninu rozmixujeme spolu so smotanou a šťavou z citróna. Pridáme maslo na zjemnenie chuti. Podľa potreby ešte dochutíme soĺou alebo korením. Podávame s knedľou.
Diskusia k receptu