Opečený sumec
Opečený sumec

Sumec v karí omáčke so šampiňónmi

Peter Semivan
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 17. júla 2019
Sumec v karí omáčke so šampiňónmi
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

800 g
400 g
1 bal.
100 ml
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Sumca nakrájame na rovnaké kúsky, osolíme, okoreníme, opečieme na masle, vyberieme a necháme odležať.

  2. 2

    Do panvičky dáme nakrájané šampiňóny, pridáme karí pastu, zjemníme smotanou a napokon pridáme sumca.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: