Stroganov z kuracích pŕs

waldosinka - fotkawaldosinka, 27. januára 2012

Vynikajúci nedeľný obed pre návštevy.

6
porcií
2h minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. 1

    Pripravíme marinádu ma prsia: olej , kuracie prsia na tenké pásiky alebo na kocky, 1 uhorku, lyžica horčice, kečup , koreniny, soľ a 0,5 deci vody. (môže byt jemne perlivá minerálka). Dáme do chladničky tak na 2-4h. Mäsko nakrájame na pásiky alebo kocky.

  2. 2

    Na olivový olej dáme smažiť cibuľku. Vylejeme mäsko aj z marinádu a dusíme do mäkka . Keď bolo mäso mäkké zaliala som ho smotanou v ktorej som si rozrobila hladkú múku aby nebola omáčka taká riedka. Necháme zovrieť a pridáme strúčik cesnaku.

  3. 3

    Ako príloha ryža alebo hranolky. Dobrú chuť :)

Recept je zaradený do kategórií:
Maďarská kuchyňa, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Večera, Dusené

Diskusia k receptu

celia
práve som to dojedla na obed , aj ja to takto robievam máme to veľmi radi