Vynikajúci nedeľný obed pre návštevy.
6
porcií
porcií
2h minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme marinádu ma prsia: olej , kuracie prsia na tenké pásiky alebo na kocky, 1 uhorku, lyžica horčice, kečup , koreniny, soľ a 0,5 deci vody. (môže byt jemne perlivá minerálka). Dáme do chladničky tak na 2-4h. Mäsko nakrájame na pásiky alebo kocky.
- 2
Na olivový olej dáme smažiť cibuľku. Vylejeme mäsko aj z marinádu a dusíme do mäkka . Keď bolo mäso mäkké zaliala som ho smotanou v ktorej som si rozrobila hladkú múku aby nebola omáčka taká riedka. Necháme zovrieť a pridáme strúčik cesnaku.
- 3
Ako príloha ryža alebo hranolky. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
. Bola si na to upozornená, že kopírovať sa nesmú ani fotky, ani text, čo ty na to?