Stredozemský slaný koláč

saphira - fotkasaphira, 11. októbra 2013

Tento receptík sme si priniesli z Talianska a patrí medzi moje oblúbené kedže uprednosťujem slané.Ked budete tento koláč vyberať z rúry ,bude nádherne voňať.Sušené Zobraziť celý popisTento receptík sme si priniesli z Talianska a patrí medzi moje oblúbené kedže uprednosťujem slané.Ked budete tento koláč vyberať z rúry ,bude nádherne voňať.Sušené paradajky a olivy vám v ktorejkoľvek ročnej dobe pripomenú vôňu leta :)

6
porcií
20 minút
príprava
35 minút
na 180 °C

Suroviny

Cesto:
300 g
150 g
1
Plnka:
4
50 g (alebo parmezán)
100 g
100 g
150 g
trocha




Postup

  1. 1

    V kuchynskom robote premiešame všetky suroviny na cesto , potom ho prepracujeme na kuchynskej doske.

  2. 2

    Formu s priemerom cca.28 cm vymažte maslo a vysypte múkou.Cesto rozvaľkajke na veľkosť formy.(na obrázku je zobrazené ako by mala forma vyzerať)

  3. 3

    Cesto preneste do formy ,vytvorte okraje a poprechujte vidličkou.

    Stredozemský slaný koláč - obrázok 3
  4. 4

    Rozšlahajte vajcia so strúhaným syrom a zmes nalejte na cesto.

  5. 5

    Na vaječnú zmes rovnomerne rozložne olivy,sušené paradajky nakrájané na kúsky a rozdrobený syr.

  6. 6

    Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

mariamka
preco si nedala viac fotiek? recept by bol este lakavejsi, nic to nemeni ze sa mi tie chute pacia, mlada a sikovna, a dokonca novacik na Vareche :) vitaj v kolektive vela stastia :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia