Bravčová nátierka
Sterilizovaná bravčová nátierka (fotorecept)
Autor receptu: niika
17 pohárov (235 ml) porcií |
120 minút tepelná úprava |
Postup- Všetky ingrediencie spolu pomelieme, pridáme vajcia a zmes dochutíme podľa chuti. Potom zmes vymixujeme ponorným mixérom, nátierka bude jemnejšia a ľahšie sa bude rozotierať.
- Hotová zmes.
- Zmesou naplníme fľaštičky nie úplne doplna, uzatvoríme, vložíme do hrnca, zalejeme vodou po okraj viečka (viď foto), zakryjeme pokrievkou a keď voda začne vrieť, odstopujeme si dve hodiny.
- Po dvoch hodinách fľašky vyberieme z hrnca a necháme vychladnúť. Po vychladnutí sa môže nátierka hneď konzumovať, skladujeme v chladničke alebo v studenej miestnosti.
|