Srnčie ražniči na zemiakoch s kozím syrom
Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most Slávy v Trenčianskych Tepliciach, 12. októbra 2014
šéfkuchár hotela Most Slávy v Trenčianskych Tepliciach, 12. októbra 2014
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
Ražniči: | |
600 g (možno nahradiť kuracím mäsom) |
|
150 g |
|
100 g |
|
50 g |
|
100 g |
|
|
|
|
|
100 g |
|
Pučené zemiaky: | |
800 g varené |
|
100 g |
|
|
|
100 g |
|
Postup
-
1
Odležané stehno zo srnca nakrájame na kocky a dochutíme. Na špajľu striedavo napicháme suroviny na šašlík a opečieme v panvici.
- 2
Pučené zemiaky: Zemiaky uvarené domäkka roztlačíme, pridáme horúce mlieko, kozí syr, pažítku a vymiešame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu