Srnčie ražniči na zemiakoch s kozím syrom
Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most Slávy v Trenčianskych Tepliciach, 12. októbra 2014
šéfkuchár hotela Most Slávy v Trenčianskych Tepliciach, 12. októbra 2014

Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| Ražniči: | |
| 600 g (možno nahradiť kuracím mäsom) |
|
| 150 g |
|
| 100 g |
|
| 50 g |
|
| 100 g |
|
|
|
|
|
|
|
| 100 g |
|
| Pučené zemiaky: | |
| 800 g varené |
|
| 100 g |
|
|
|
|
| 100 g |
|
Postup
-
1
Odležané stehno zo srnca nakrájame na kocky a dochutíme. Na špajľu striedavo napicháme suroviny na šašlík a opečieme v panvici.
- 2
Pučené zemiaky: Zemiaky uvarené domäkka roztlačíme, pridáme horúce mlieko, kozí syr, pažítku a vymiešame.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu