Srnčie oči
Karol Lenčeš
šéfkuchár hotela Kaštieľ v Mojmírovciach, 8. októbra 2010
šéfkuchár hotela Kaštieľ v Mojmírovciach, 8. októbra 2010

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Suroviny
| 600 g |
|
| 150 g |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Zemiakové cesto: | |
| 6 ks, uvarené v šupke |
|
| 3 ks (2 do cesta, 1 na potretie) |
|
| 100 g |
|
| podľa potreby |
|
Postup
-
1
Srnčí chrbát prešpikujeme slaninou, mrkvou , petržlenom, osolíme, okoreníme a zabalíme, zrolujeme do zemiakového cesta, ktoré pripravíme zmiešaním všetkých surovín na zemiakové cesto, navrchu potrieme žĺtkom.
- 2
Pečieme na plechu potretom olejom vo vyhriatej rúre (180 oC ), po 20 minútach otočíme na druhú stranu.
- 3
Podávame s grilovanou cuketou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu