Netradične a chutne. . .
porcií
na 170 °C
Suroviny
| 400 g |
|
| 300 g |
|
| 250 g |
|
| 3 ks |
|
| 200 g |
|
| 1 ks veľká farebná |
|
| 2 - strúčiky |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 1 PL |
|
|
|
|
| 1/2 PL |
|
| 1/2 PL |
|
| 1/2 čajovej lyžičky |
|
Postup
-
1
Pečeň umyjeme, nakrájame a dáme do misy. Posypeme mletým čiernym korením , grilovacím korením, pridáme 1 stúčik prelisovanmého cesnaku, 1 PL kečupu a tymián. Všetko spolu dobre premiešamame. Kuracie mäso nakrájame, dáme do druhej misy posypeme gyros korením, mletým čiernym korením, osolíme, pridáme 1 strúčik prelisovaného cesnaku, 1/2 PL oleja, 1/2 PL worčestrovej omáčky, 1/2 PL sojovej omáčky a 1/2 čajovej lyžičky solamylu. Necháme chvíľku postáť, medzitým si nakrájame šampiňóny, papriku, cibuľu a slaninu. Striedavo napichujeme na kovové ihly alebo drevené špajdle. Uložíme na vymastený plech, podlejeme vodou a pečieme 30 minút pri teplote 170 stupňov.
-
2
Dobrú chuť :-)))









Diskusia k receptu