Foto: gordonko
... robíme ich na špaidli alebo bez nej , chutí Zobraziť celý popis... robíme ich na špaidli alebo bez nej , chutí skvelo
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
rôzné druhy klobások a zemiaky si nakrájame na kolieska ,slaninku na plátky , cibule na lupeny a mäso tenšie na kocky
-
2
pekáč si vytrieme olejom , pod jednu stranu si podložíme ,,volačo,, aby bol pekáč zo šikma a ukladáme zemiaky .....a lubovolne obmieňame
-
3
zo skúsenosti odporúčam vela zemiakou... preto mam napríklad zemiak ,slaninu, zemial ,klobásu ,zemiak ....... naplnený plech osolíme ,,postrašíme ,, čierným korením ....
-
4
zbytok toho pokrájaného som ešte porozsýpal po vrchu a pokapal olejom
-
5
...kto chce , ešte to podleje vínom , alebo pivom ...zakryjeme alobalom a dáme pect do trouby na hodinku , hodinku 10 minut tak aby boli zemiaky mäkké
-
6
hotovo..... odstránime alobal a môžeme servírovať ,alebo dať zapiecť na 10 minut vrch
Diskusia k receptu