Foto: gordonko
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
bravčové pliecko si narežeme na menšie plátky
-
2
očistíme a na kolieska nakrájame cibulu
-
3
anglickú slaninu
-
4
aj kuracie prsia na menšie plátky
-
5
.... prichystané , nakrajané , môžeme ísť na to
-
7
pod plech som si niečo podložil ,aby som mal plech zo šikma, olejom natrel boky pekáča a začal som klásť zemiaky , kuracie prsia ,zemiaky , klobásu s cibulou .............................
-
8
...... takto som postupoval až do konca plechu
-
9
zvyšnú cibuľu a mäská som ploložil na vrch , osolil okorenil čiernym korením a opatrne polial troškou oleja
-
10
pekáč so prekryl alobalom a dal na 200 °C piecť do trúby
-
11
po dvoch hodinách bolo hotovo
-
12
..... paprika nebola nič moc , chutnejšia bola čerstvá na tanieri a nešetrite zemiakmi ..... mal som viacej mäsa ako krumplí
-
13
...ale chutilo ...DOBRÚ CHUŤ
xiiiiiiiiiiiiii...to zlte na obrazkoch nie su banany,ale zemiaky....