Foto: bubelka
Verím, že receptov na špenátové rizoto je tu veľa, ale ja vám ponúkam ten môj.
3
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najprv si uvarte ryžu a nechajte ju odstáť.
- 2
Na oleji si opražte nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridajte špenát (ja používam mrazený pretlak v kocke, ten je najideálnejší) a duste, kým nie je na kašu - 10 - 15 min. Ku koncu pokoreňte, posoľte a prilejte smotanu. Nechajte zovrieť a hotovo. Už len zmiešajte s vopred pripravenou ryžou a môžete podávať.
- 3
Ideálne je posypať si ho tvrdým syrom a pridať paradajku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu