Špenátové halušky bezlepkové

ludka1 - bez fotkyludka1, 9. januára 2010
Špenátové halušky bezlepkové
Foto: ludka1
3
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1/4 bal.
2 ks
1 ks
asi 3 PL
1/2
50 g




Postup

  1. 1

    Špenát necháme rozmraziť a vytlačíme z neho prebytočnú vodu. Pridáme mixované surové zemiaky a vajíčko. Všetko spolu zmiešame a jemne zapracujeme múku, tak aby bolo stredne tuhé cesto.

  2. 2

    Halušky uvaríme v dobre slanej vode . Opláchnuť 1x horúcou vodou.

  3. 3

    Speníme maslo a pridáme k haluškám. Osolíme a dobre premiešame.

  4. 4

    Nakoniec ľahko zamiešame jogurt.

Diskusia k receptu

coldbery
Toto určite urobím keď príde ku mne vnučka,ktorá je celiatička..špenát je veľmi zdravý ...fajn pochúťka..dávam do KK :-))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia