Špargľový šalát s jahodami a so syrom feta
Jarmila Horváthová
, 26. mája 2023
, 26. mája 2023
Foto: Shutterstock
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Špargľu očistíme, konce odkrojíme a oblanšírujeme – ponoríme na 2 minúty do osolenej vriacej vody a potom schladíme v studenej vode. Nakrájame na kúsky.
- 2
Jahody očistíme, ak treba pokrájame, šalátové listy umyjeme a fetu rozdrobíme.
- 3
Urobíme dresing – rozmiešame všetky ingrediencie, dávkujeme ich podľa chuti.
- 4
Na taniere alebo misky rozdelíme špargľu, jahody, fetu a šalátové listy, zalejeme dresingom a premiešame.
Tiež Špargľový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu