Špargľa s horúcim maslom, opečenou strúhankou a petržlenovými zemiakmi

redakcia - fotkaredakcia, 5. septembra 2009
Špargľa s horúcim maslom, opečenou strúhankou a petržlenovými zemiakmi
Foto: Pravda

Suroviny

800 g
5-6 ks
2 hrste




Postup

  1. 1

    Špargľu škrabkou na zemiaky ošúpeme a uvaríme v jemne osladenej vode.

  2. 2

    Medzitým si postavíme variť zemiaky. Ak je špargľa uvarená, opečieme ju zľahka na masle, osolíme a okoreníme.

  3. 3

    Strúhanku opečieme nasucho, posypeme strúhankou a prelejeme maslom. Podávame zo zemiakmi.

Diskusia k receptu

Vymazať
tapika
Varím špargľu veľmi často,všetky recepty sú výborné,poznám ich.Mám veľmi rada aj špargľovú polievku a teraz na jar aj so špenátovými listami.Škoda,že Slováci tak málo jedia takúto výbornú zeleninu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia