Španielský vtáčik á la Oldshatterhand

oldshatterhand - fotkaoldshatterhand, 4. decembra 2015
4
porcie
80 minút
tepelná úprava

Suroviny

8 ks
8 plátkov
2 ks
2 ks sterilizovaná
1 ks
3 strúčiky
podľa potreby
podľa potreby
podľa potreby kvalitná
1 ks
podľa potreby
 na zahustenie




Postup

  1. 1

    maso umyjeme a vyklepeme na vacsie platky, sol, piper z obidvoch stran, z jednej strany potrieme horcicou, asi do polovice masa pridame sunku, na ktoru pridame stvrt vajicka a kusok uhorky a nakoniec to zrolujeme a nakoniec to poprepichujem sparatkami, aby sa mi rolka nerozpadla, na oleji poprazim cibulu a cesnak, trocha cervenej mletej papriky, troska poprazime a naukladame na to maso, ktore upecieme zo vsetkych stran

    Španielský vtáčik á la Oldshatterhand - obrázok 1
  2. 2

    ak je maso prepecene, podlejeme vodou, okorenime, pridame horcicu, bujon a dusime asi hodinku a viec podla potreby, aby bolo maso makke, ak uz je, tak ho vyberieme a pripravime si omacku, ktoru zahustime vodou a mukou, ktoru roslaham s rucnym mixerom, omacku dochutim podla potreby a pridam na drobno pokrajanu uhorku, tiez podla chuti, nakoniec pridam do omacky aj same maso a este trocha povarim, nakoniec vyberieme z masa sparatka, podavame s ryzou a kyslou uhorkou

    Španielský vtáčik á la Oldshatterhand - obrázok 2

Diskusia k receptu

cesminaz
Pobavil ma nazov ..hned mi prisiel Winetu na rozum :-)) Ja zvyknem dat aj trocha horcice,ale bez cesnaku.Aj tvoje moze byt velmi chutne :-)
evanaaa
Nedávno som robila aj ja, tiež bez cesnaku......no podobne.
@cesminaz , veď dával aj on horčicu, aj na mäso aj do šťavy.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia