Foto: aslhey27
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
osmažíme si slaninu na oleji.Pridáme kukuricu,hrach a dolejeme 1 dc vody. vytlačíme syreček a zamiešame .Potom pridame este 2dc vody .
- 2
Nechame zovriet .Po zovreti zahustime smotanou a múkou a ochutime podľa chuti.
- 3
dame si zovrieť vodu na špagety a uvaríme ich .Na hotoví pokrm si postrúhame syr a môžeme papať
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ja mám pociť že nemáte úctu k sebe samým.
Odhliadnúc od "tradičných" slovenských surovín na prípravu "syrovej" omáčky je tento pokus o recept nekompletný, nie je tam informácia kedy sa dostane tá nebeská "omáčka" na špagety, prípadne na akom oleji budeme smažiť tú slaninu keď v surovinách chýba, ďalej sa tam píše že "na hotoví pokrm si postrúhame syr", ale ja tam vidím iba 1 kúsok prilepeného a nie nastrúhaného syra.
relaxx1
to naozaj budete jesť "surovú" múku v smotane?