Špagety s tuniakovou omáčkou a čerstvými bylinkami
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Špagety uvaríme vo vode a scedíme ich. Cibuľu nakrájame nadrobno a necháme ju speniť do zlatista v troche olivového oleja. Na sitku necháme odkvapkať tuniakové mäso, rozkrájame ho a pridáme k spenenej cibuli, pridáme rozkrájané paradajky a necháme omáčku krátko povariť.
- 2
Krátko pred servírovaním zmiešame omáčku s nahrubo nasekanými bylinkami a vylisovaným cesnakom a ochutíme ju soľou a korením.
- 3
Na záver nastrúhame na omáčku parmezán.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu