Špagety s pórovým tofu

vegecan - bez fotkyvegecan, 6. októbra 2010
Špagety s pórovým tofu
Foto: vegecan

Rýchly, zdravý a sýty obed:)

Suroviny

  (menší)
 biele

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najprv si pripravíme tofu a marinádu. V miske zmiešame trochu vody so sójovou omáčkou a karí korením. Tofu si nakrájame na kocky a vložíme do misky. Opäť premiešame a necháme postáť.

  2. 2

    Medzitým si dáme variť cestoviny (použila som celozrnné špagety) podľa návodu na obale a scedíme. Na suchej panvici si opečieme slnečnicové semiačka do zlata a odložíme bokom na tanierik.

  3. 3

    Potom si umyjeme pór, ktorý nakrájame na pásiky prípadne na kolieska. Do tej istej panvice, v ktorej sme opekali semiačka, dáme misku s tofu (aj so zvyšnou vodou a sójovou omáčkou) a miešame, aby nám začalo pekne hnednúť zo všetkých strán. Pridáme nakrájaný pór a ešte chvíľu opekáme za stáleho miešania.

  4. 4

    Cestoviny (nedávať pod studenú vodu) dáme na tanier, pridáme hotové tofu s pórom a posypeme opraženými semiačkami. Môžeme dozdobiť rozpolenými cherry paradajkami a podávať.

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: