Foto: vegecan
Rýchly, zdravý a sýty obed:)
Postup
-
1
Najprv si pripravíme tofu a marinádu. V miske zmiešame trochu vody so sójovou omáčkou a karí korením. Tofu si nakrájame na kocky a vložíme do misky. Opäť premiešame a necháme postáť.
- 2
Medzitým si dáme variť cestoviny (použila som celozrnné špagety) podľa návodu na obale a scedíme. Na suchej panvici si opečieme slnečnicové semiačka do zlata a odložíme bokom na tanierik.
- 3
Potom si umyjeme pór, ktorý nakrájame na pásiky prípadne na kolieska. Do tej istej panvice, v ktorej sme opekali semiačka, dáme misku s tofu (aj so zvyšnou vodou a sójovou omáčkou) a miešame, aby nám začalo pekne hnednúť zo všetkých strán. Pridáme nakrájaný pór a ešte chvíľu opekáme za stáleho miešania.
- 4
Cestoviny (nedávať pod studenú vodu) dáme na tanier, pridáme hotové tofu s pórom a posypeme opraženými semiačkami. Môžeme dozdobiť rozpolenými cherry paradajkami a podávať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
KK ,určite to bude k obedu.