Špagety s hokaido-paradajkovou omáčkou fotorecept

violeta - fotkavioleta, 1. októbra 2017
Špagety s hokaido-paradajkovou omáčkou (fotorecept)
Foto: violeta

Tip na chutný jesenný obed alebo večeru

4
porcie

Suroviny

1 ks menšia (600 g)
2 ks
4 strúčiky
400 g (v paradajkovej šťave)
1 ks
500 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Opražila som cibuľu na olivovom oleji a kúsku masla. Pridala jednu sušenú chilli papričku bez zrniek, nakrájanú hokaido tekvicu aj so šupkou a nakrájanú kapiu. Zmes som oprážala do zmäknutia. Ku koncu som do zmesi pretlačila cesnaky a pridala koriander, rascu, oregano a soľ.

    Špagety s hokaido-paradajkovou omáčkou (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Zmäknutú tekvicu som zaliala jednou konzervou paradajok a 250 ml horúcej vody. Omáčku som nechala odokrytú dusiť a zredukovať. Zatiaľ sa uvarili špagety, ktoré som premiešala s trochou slnečnicového oleja. To preto, lebo som ich nepremiešala s omáčkou, ale ju servírovala na špagetách.

    Špagety s hokaido-paradajkovou omáčkou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Na jednotlivé porcie som nastrúhala parmezán.

    Špagety s hokaido-paradajkovou omáčkou (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: