Špagety
	        Špagety s hokaido-paradajkovou omáčkou (fotorecept)
	        Autor receptu: violeta
	         
	        
	        Tip na chutný jesenný obed alebo večeru
Postup
- Opražila som cibuľu na olivovom oleji a kúsku masla. 
Pridala jednu sušenú chilli papričku bez zrniek, nakrájanú hokaido tekvicu aj so šupkou a nakrájanú kapiu. Zmes som oprážala do zmäknutia. Ku koncu som do zmesi pretlačila cesnaky a pridala koriander, rascu, oregano a soľ.
 - Zmäknutú tekvicu som zaliala jednou konzervou paradajok a 250 ml horúcej vody. Omáčku som nechala odokrytú dusiť a zredukovať.
Zatiaľ sa uvarili špagety, ktoré som premiešala s trochou slnečnicového oleja. To preto, lebo som ich nepremiešala s omáčkou, ale ju servírovala na špagetách.
 - Na jednotlivé porcie som nastrúhala parmezán.