Smotanové bezlepkové cestoviny

novalim - fotkanovalim, 23. marca 2020
Smotanové bezlepkové cestoviny
Foto: novalim

10 minút príprava, 10 minút varenie – toľko času vám bude trvať, kým sa na vašom stole objavia smotanové bezlepkové cestoviny podľa nášho šikovného Zobraziť celý popis10 minút príprava, 10 minút varenie – toľko času vám bude trvať, kým sa na vašom stole objavia smotanové bezlepkové cestoviny podľa nášho šikovného receptu. Chutné a rýchle – takýto praktický recept sa vám určite zíde.
Zdroj: https://novalim.net/smotanove-bezlepkove-cestoviny/

4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
10 plátkov (alebo morčacia)
200 g
2 ks
250-300 ml
10-12 ks
 čerstvá




Postup

  1. 1

    Cestoviny Procel uvaríme podľa návodu v osolenej vode.

  2. 2

    Šampiňóny očistíme a nakrájame na plátky. Umyté paradajky nakrájame na polovice, očistenú cibuľku na drobno. Šunku pokrájame tiež na malé kúsky.

  3. 3

    Na rozpálenom olivovom oleji opražíme cibuľku, pridáme šunku so šampiňónmi a krátko orestujeme. Pridáme paradajky a dobre premiešame. Necháme restovať ešte asi 2 minúty. Podlejeme smotanou a za stáleho miešania necháme poriadne prevrieť. Nakoniec osolíme a okoreníme. Odstavíme a pridáme nasekanú bazalku.

  4. 4

    Precedené cestoviny pridáme do panvice s omáčkou a dôkladne premiešame, aby ňou nasiakli. Podávame posypané parmezánom a ozdobené lístkami bazalky.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia