Smetisko fotorecept

Foto: sima3131
Jednoduché sýte jedlo, je zdrojom vitamínu C a pochádza z oblasti Martina.
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1500 g |
|
podľa potreby |
|
1500 g |
|
70 g |
|
200 g |
|
200 g |
|
20 g |
|
10 g |
|
20 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Zemiaky umyjeme a dáme variť do posolenej vody, po uvarení zemiaky olúpeme, nakrájame na kocky.
-
2
Očistenú cibuľu nakrájame a opražíme na bravčovej masti do zlata, pridáme vyžmýkanú kapustu.
-
3
Spolu podusíme, pridáme slaninu a klobásu, zemiaky, ochutíme.
-
4
Pokrm je hotový.
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu