Postup
-
1
Umyté a osušené hovädzie a bravčové mäso pokrájame na kocky.
- 2
Na rozohriatej masti opražíme cibuľu do zlatista. Pridáme paradajkový pretlak, nasekaný cesnak, rascu, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku a hovädzie mäso, všetko zalejeme vodou alebo vývarom a podusíme.
- 3
Keď je hovädzie mäso polomäkké, pridáme pokrájané bravčové a dusíme.
- 4
Pred dohotovením zahustíme zápražkou, pridáme papriku a paradajky pokrájané na menšie kúsky a necháme prejsť varom.
- 5
Pred dokončením dáme do gulášu ešte zemiaky a necháme ich uvariť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu