Foto: selmapuma
Našla som v obchode toto cesto. Keďže bolo v akcii, tak som pre zmenu vyskúšala môj recept s týmto cestom a bolo to super.
44
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Zomleté oškvarky si zmiešam zo všetkými prísadami a dochutím.
-
2
Pripravím si cestá.
-
3
Cesto si rozbalím a natriem plnkou, zrolujem.
-
4
Nakrájam na rovnaké kolieska a uložím na papierom vyložený plech. Z jedného cesta mi vyšlo 22 ks. Pečiem na 200 stupňoch do zlatista.
-
5
Hotovo!
Prekvapila ma kyslá smotana v škvarkách, príležitostne vyskúšam, ale určite s domácim kysnutým ceestom☺
kyslá smotana je na zjemnenie
mám tu ešte jeden recept na tento spôsob ale cesto je niečo podobné ako linecké
skus to takto je to este rychlejsie ako kysnute
varecha.pravda.sk/recepty/oskvarkove-slimaky-fotorecept/5...
aj tot je moj recept