Šľahaná bryndza s chrumkavými zemiakovými šupkami
Zoltán Baláž
šéfkuchár reštaurácie Cubes hotela Aston*** v Bratislave, 24. mája 2018
šéfkuchár reštaurácie Cubes hotela Aston*** v Bratislave, 24. mája 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zmäknuté maslo a bryndzu vyšľaháme pomocou kuchynského robota s metličkami. Ochutíme soľou.
- 2
Zemiakové šupky smažíme v oleji do chrumkava a necháme osušiť prebytočný olej na papierovej utierke. Osolíme.
Tiež bryndzová nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ale hlavně že to bylo levní