Široké rezance s bryndzou a rukolou

paploska - fotkaPaploska, 26. decembra 2014 21:58
Ďalšie recepty »

Široké rezance s bryndzou a rukolouFoto: paploska

Najchutnejšie budú s májovou bryndzou, ale potešia vás aj v zime. Ak dostanete chuť na niečo ľahké a hlavne rýchle, tento recept výborne poslúži. Ja som ho využila pred Vianocami, a na odľahčenie bude aj po Vianociach :-) A aby som nezabudla, naučila ma ho kámoška, ktorá vykúzlila za pár minút z ničoho niečo :-) ...a veľmi chutné niečo.

3
porcie
5 min
príprava
8 min
tepelná úprava

Suroviny

NOVINKA: Vychádza druhá kniha z Varecha.sk:
100 slaných a sladkých receptov

Postup prípravy

  1. 1

    Pripravíme si všetky ingrediencie. Používam domáce špaldové cestoviny, ale dobre poslúžili aj kvalitné z obchodu. Namiesto rukoly môžete vyskúšať aj poľný šalát. Jedlo dostane zase inú príchuť.

    Široké rezance s bryndzou a rukolou - obrázok 1
  2. 2

    Cestoviny uvaríme al dente v posolenej vode. Bryndzu rozdrobíme a rukolu prepláchneme. Všetky ingrediencie zmiešame, osolíme a okoreníme. Na záver pridáme pár kvapiek oleja, ale môžete ho aj vynechať. Dobrú chuť.

    Široké rezance s bryndzou a rukolou - obrázok 2
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist