2-3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
200 g |
|
300 g |
|
2 strúčiky |
|
kúsok |
|
2 g |
|
8 ks |
|
150 g |
|
6 g |
|
230 ml |
|
80 g |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na oleji si opražíme nadrobno nakrájaný zázvor, na plátky nakrájaný cesnak a horčičné semienka.
-
2
Pridáme nakrájané cherry paradajky a varíme asi 5 minút.
-
3
Pridáme nakrájané hríby, červenú mletú papriku, mleté čierne korenie a premiešame. Varíme približne 5 minút.
-
4
Pridáme nakrájané zemiaky a premiešame. Potom pridáme paradajkový pretlak, vodu (ak preferujete vývar, pridajte vývar) a poriadne premiešame. Keď začne guláš vrieť, zakryjeme ho pokrievkou a na slabom plameni varíme 15 minút.
-
5
Po 15 minútach pridáme hrášok, premiešame a na strednom plameni varíme 10 minút pokým nebudú zemiaky uvarené.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Diskusia k receptu