Dnes som mala čas len na také študentské varenie. Spravila som rýchly obedík z toho,čo mi prvé v chladničke udrelo do očí,čistá improvizácia,ale vydarená,som Zobraziť celý popisDnes som mala čas len na také študentské varenie. Spravila som rýchly obedík z toho,čo mi prvé v chladničke udrelo do očí,čistá improvizácia,ale vydarená,som si pošmakovala znamenite,jednoduché a výborné...vhodné na raňajky,obed,večeru...
porcia
príprava
Suroviny
| 1 ks alebo celozrnný rohlík |
|
| 1 PL |
|
| 1 oriešok |
|
| 1 ks (pokrájaná na kolieska) |
|
| 1 strúčik (na plátky) |
|
| 1 ČL |
|
| 1/2 ČL |
|
| podla chuti |
|
| 300 g čerstvé |
|
| 1 PL (cheese) |
|
| (kolieska) |
|
| (kolieska) |
|
| 2-3 vetvičky čerstvý |
|
Postup
-
1
Na oliv.olej+1 ČL masla orestujeme cibuľu s cesnakom.Pridáme kurkumu,rascu a soľ.
-
2
Do orestovaného ešte pridáme na štvrtky pokrájane šampiňony,čerstvý tymian a podusíme.
-
3
Medzitým si pripravíme bagetku:do rozkrojenej na jednu stranu rozotrieme cottage syr,poukladame kolieska papriky,na druhu stranu na kolieska pokrájanu paradajku a naplníme šampiňonovou plnkou.
-
4
Chutný a za 15.min hotový obed na svete.









Diskusia k receptu