Foto: rein
Recept je hlavne rýchly,pôvodne som ho robil s volským okom a teraz som ho vylepšil s duseným mäsom.
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji si orestujeme cibuľku,pridáme na plátky naklepané bravčové mäso,ktoré trošku opečieme a podlejeme vývarom.Osolime,okoreníme,pridáme trošku červenej papriky a drveného kmínu.Dusíme do mäkka.
- 2
V druhom hrnci si urobíme zápražku,ktorú zalejeme mliekom.Po prevarení dochutíme soľou,cukrom a octom.Na koniec pridáme hlávkový šalát nakrájaný na drobno,zamiešame a odstavíme.
- 3
Uvarené zemiaky rozmixujeme,do ktorých sme pridali trošku masla a vlažného mlieka.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu