Šalátový prívarok s bravčovým mäsom

Autor receptu: rein

Recept je hlavne rýchly,pôvodne som ho robil s volským okom a teraz som ho vylepšil s duseným mäsom.

6
porcií
30 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na oleji si orestujeme cibuľku,pridáme na plátky naklepané bravčové mäso,ktoré trošku opečieme a podlejeme vývarom.Osolime,okoreníme,pridáme trošku červenej papriky a drveného kmínu.Dusíme do mäkka.
  2. V druhom hrnci si urobíme zápražku,ktorú zalejeme mliekom.Po prevarení dochutíme soľou,cukrom a octom.Na koniec pridáme hlávkový šalát nakrájaný na drobno,zamiešame a odstavíme.
  3. Uvarené zemiaky rozmixujeme,do ktorých sme pridali trošku masla a vlažného mlieka.