Šalátový prívarok s bravčovým mäsom
Autor receptu: rein
Recept je hlavne rýchly,pôvodne som ho robil s volským okom a teraz som ho vylepšil s duseným mäsom.
6 porcií |
30 minút príprava |
60 minút tepelná úprava |
Postup
- Na oleji si orestujeme cibuľku,pridáme na plátky naklepané bravčové mäso,ktoré trošku opečieme a podlejeme vývarom.Osolime,okoreníme,pridáme trošku červenej papriky a drveného kmínu.Dusíme do mäkka.
- V druhom hrnci si urobíme zápražku,ktorú zalejeme mliekom.Po prevarení dochutíme soľou,cukrom a octom.Na koniec pridáme hlávkový šalát nakrájaný na drobno,zamiešame a odstavíme.
- Uvarené zemiaky rozmixujeme,do ktorých sme pridali trošku masla a vlažného mlieka.