Šalát z tortelín, sladkých zemiakov a tekvice s petržlenovým pestom
Foto: 2010
Uz sa mi bude snivat o tekvici a sladkych zemiakoch ale zasoby uz skoncili. Takze z vecere tortelini pomene na salad s pecenou tekvicou sladkymi Zobraziť celý popisUz sa mi bude snivat o tekvici a sladkych zemiakoch ale zasoby uz skoncili. Takze z vecere tortelini pomene na salad s pecenou tekvicou sladkymi zemiakmi v petrzlenovom peste.
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Zvysne uvarene torteliny zo vcerajsej vecere pomiesame s upecenymi sladkymi zemiakmi a upecenou tekvicou v trube.Primiesame na drobno nakrajane paradajky v oleji. Pripravime si nakrajanu petrzlenonu vnat , nakrajany strucik cesnaku a lyzicu parmezanu vlozime do mixeru posolime pokorenime a pridavame olivovy olej .Ked je pesto skoro hotove pridame lyzicu piniovych orieskov a rychlo premixujeme ale tak aby nam stale ostali male kusky orieskov.
- 2
Polejeme pripavenu salatovu zmes petrzlenovym pestom poriadne premiesame posolime pokrenime podla chuti, ja mam rad aj s trochou citronovej stavy.A mame lahky obed .
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Je dobry izbovej teploty ale aj prihriaty
trochu menej chuti ale uvarit je tak isto dobre.No co das viac pesta.