Šalát z kuraciny, penne a zeleniny

Radovan Žigray
šéfkuchár hotela Privilege v Košiciach, 21. mája 2013 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Šalát z kuraciny, penne a zeleninyFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
5 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Na olivovom oleji opečieme kuracie prsia nakrájané na rezance, pridáme na plátky nakrájaný cesnak, orestujeme, osolíme, okoreníme, pridáme ružičky brokolice a na polovice nakrájané čierne olivy.

  2. 2

    Pridáme uvarené cestoviny, bazalkové pesto a premiešame. Na tanieri posypeme údeným syrom. Dáme zapiecť pod gril alebo do rúry.

  3. 3

    Podávame s grilovanou paradajkou a pokvapkáme olivovým olejom. Ozdobíme čerstvou bazalkou.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist