Šalát z kuraciny, penne a zeleniny
Radovan Žigray
šéfkuchár hotela Privilege v Košiciach, 21. mája 2013
šéfkuchár hotela Privilege v Košiciach, 21. mája 2013
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na olivovom oleji opečieme kuracie prsia nakrájané na rezance, pridáme na plátky nakrájaný cesnak, orestujeme, osolíme, okoreníme, pridáme ružičky brokolice a na polovice nakrájané čierne olivy.
- 2
Pridáme uvarené cestoviny, bazalkové pesto a premiešame. Na tanieri posypeme údeným syrom. Dáme zapiecť pod gril alebo do rúry.
- 3
Podávame s grilovanou paradajkou a pokvapkáme olivovým olejom. Ozdobíme čerstvou bazalkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu