Šošovicový šalát
Foto: jewishfood
Jeden z mojich obľúbených šalátov na šábes je práve tento. Keď potrebujem prípravu urýchliť, čo je u mňa vždy, používam
šošovicu z konzervy.
Zdroj: www.jewishfood.sk
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Šosovicu z konzervy zlejeme a mierne prepláchneme. Papriku nakrájame na drobno. Cibuľu nakrájame na tenké polkruhy.
- 2
Petržlenovú vňať (môžeme použiť mrazenú) nakrájame na menšie kúsky.
- 3
Ingrediencie zmiešame a šalát ochutíme olivovým olejom, posolíme a okoreníme.
Tiež Šošovicový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu