Šalát Nebezpečná rýchlosť fotorecept

patineuse - fotkapatineuse, 12. septembra 2010
Šalát Nebezpečná rýchlosť (fotorecept)
Foto: patineuse
6 minút
príprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    11h04: Šalát umyjeme, osušíme a natrháme do misy.

    Šalát Nebezpečná rýchlosť (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    11h06: Pridáme postrúhanú mrkvu a nakrájané reďkovky.

    Šalát Nebezpečná rýchlosť (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    11h08: Tuniaka vo vlastnej šťave pridáme aj so šťavou. Zalejeme jogurtovým dressingom (kúpený v obchode) a šťavou z jedného citróna.

    Šalát Nebezpečná rýchlosť (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    11h09: Všetko spolu premiešame a servírujeme. Tuniak aj dressing obsahujú soľ, preto už nesolím, ale podľa chuti môžete dosoliť. Dobrú chuť!

    Šalát Nebezpečná rýchlosť (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

marikasu
mňam, ľadový šalát môžem kedykoľvek a na akýkoľvek spôsob, uložené :)
katka2
Takýto šalátik robievam aj ja je výborny.
patineuse
ja si tento šalátik robievam keď prídem hladná z práce. Tuniaka a sardinky v konzerve mám vždy doma :o)
julica
jogurtovy dresing si lahko urobim sama: chutnejsi, cerstvejsi a zdravsi. Z tych kupenych ma boli brucho, obsahuju tolko aditiv, ze "sa nepokazia" cele roky
zsuzsu
mnam...šaláty mám rada :) ukladám si ho a začnem si ho robievať :)
julica
Nakrajat tri druhy zeleniny, otvorit konzervu a vyliat bielu eckovu tekutinu, to nepotrebuje recept
patineuse
Milá Julica, 1. šalát sa trhá, mrkva sa strúha, krájajú sa LEN reďkovky 2. existuje veľa druhov dressingov aj bio, takze sa éčiek nemusíš báť, stačí si len vybrať v obchode 3. nikto ťa nenúti tento šalát si spraviť, rada sa naučím niečo z tvojich receptov... hups, žiadne tam nemáš...
julica
Och, dakujem za upozornenie, skoro som struhala ladovy salat :) Ale vazne, keby si si aspon ten dresing pripravila sama alebo pouzila nejaky zaujimavy druh zeleniny... Pokrajat a otvorit dve konzervy, nuz ako chces, inspiracia to nie je, ale delit sa o svoj kazdodenny jedalnicek... Ja som si dnes namastila chlieb maslom, natrela roztecenym hermelinom a oblozila paprikou, zavesim to na portal o vareni? Asi by som mala, jednoduchsie ako tvoj salat á la pokrop si zeleninovu oblohu to nie je...
Nepridavam recepty, lebo bud nemam fotak, alebo varim klasicke jedlo. Ludi, co nepridavaju vlastne recepty je tu viac.
Nechcela som ta urazit ani nahnevat, nahneval ma tento "recept"
redakcia
@julica , chcelo by to trochu rešpektu. Každý recept na vareche má svoju "váhu". Ako si si všimla, pred tebou zopár ľudí okomentovalo tento recept kladne. To, že sa nepáči tebe neznamená, že sa nepáči aj iným, pre niekoho môže byť inšpiráciou.
julica
:-) Beriem na vedomie.
Avsak tak ako mozem nieco pochvalit, mozem aj skritizovat, no nie? Tento recept mi za to stal, tak preco sa nasilu usmievat...
mariaklara
Tvoj receptík sa mi pozdáva, ja priam zbožňujem šaláty, bez nich si neviem predstaviť deň. Patineuse, nič si z toho nerob, veď to poznáš, sto ľudí, sto chutí a sto názorov. Veď si ho môže každý trochu zmeniť, fantázii sa medze nekladú. Ja si robím podobný, zeleninu mením dľa sezóny a často dávam čínsku kapustu. Ak máš ešte nejaké recepty smelo ich píš. Ďakujem ti za tento recept, ukladám do KK. P.S. Ak máš chuť a čas, pozri si moje recepty. Želám ti pekný deň.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia