Šalát Lahoda

nonna - fotkanonna, 22. marca 2012

Tento šalát som "vykreovala" na také príjemnopokľudné "popapkávanie si" napr. pri sledovaní obľúbeného programu v telke, či počúvaní relácie v rádiu alebo pri čítaní Zobraziť celý popisTento šalát som "vykreovala" na také príjemnopokľudné "popapkávanie si" napr. pri sledovaní obľúbeného programu v telke, či počúvaní relácie v rádiu alebo pri čítaní si knihy... Spoja sa takto dva fajn faktory.

2
porcie
8 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 stredne veľká
menší zväzok
70 g
70 g mladá /aj mrazená/
1  väčší
1 /125ml/
1 1/2 PL
1 1/2 ČL
1 ČL
1/2 KL
1 KL




Postup

  1. 1

    Zemiak dobre umyjeme, uvaríme v šupe, neošúpeme a pokrájame na malé kocky.

  2. 2

    Karfiol rozoberieme na ružičky, fazuľku očistíme od fúzov, pokrájame na krátke kúsky a prevaríme v osolenej vode počas 7 minút. Zlejeme.

  3. 3

    Cibuľu a vňať pokrájame nadrobno a jemne posolíme.

  4. 4

    Pridáme k ostatnej zelenine, premiešame.

  5. 5

    V jogutre vymiešame ostatné komponenty okrem paliny a prelejeme ním zeleninu. Povrch posypeme palinou.

  6. 6

    Dáme odstáť do chladu aspoň na 4 hodiny.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia