Tento šalát som "vykreovala" na také príjemnopokľudné "popapkávanie si" napr. pri sledovaní obľúbeného programu v telke, či počúvaní relácie v rádiu alebo pri čítaní Zobraziť celý popisTento šalát som "vykreovala" na také príjemnopokľudné "popapkávanie si" napr. pri sledovaní obľúbeného programu v telke, či počúvaní relácie v rádiu alebo pri čítaní si knihy... Spoja sa takto dva fajn faktory.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
1 stredne veľká |
|
menší zväzok |
|
70 g |
|
70 g mladá /aj mrazená/ |
|
1 väčší |
|
1 /125ml/ |
|
1 1/2 PL |
|
1 1/2 ČL |
|
1 ČL |
|
1/2 KL |
|
1 KL |
|
|
Postup
-
1
Zemiak dobre umyjeme, uvaríme v šupe, neošúpeme a pokrájame na malé kocky.
- 2
Karfiol rozoberieme na ružičky, fazuľku očistíme od fúzov, pokrájame na krátke kúsky a prevaríme v osolenej vode počas 7 minút. Zlejeme.
- 3
Cibuľu a vňať pokrájame nadrobno a jemne posolíme.
- 4
Pridáme k ostatnej zelenine, premiešame.
- 5
V jogutre vymiešame ostatné komponenty okrem paliny a prelejeme ním zeleninu. Povrch posypeme palinou.
- 6
Dáme odstáť do chladu aspoň na 4 hodiny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu