Šalát Lahoda
Autor receptu: nonna
Tento šalát som "vykreovala" na také príjemnopokľudné "popapkávanie si" napr. pri sledovaní obľúbeného programu v telke, či počúvaní relácie v rádiu alebo pri čítaní si knihy... Spoja sa takto dva fajn faktory.
2 porcie |
8 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Zemiak dobre umyjeme, uvaríme v šupe, neošúpeme a pokrájame na malé kocky.
- Karfiol rozoberieme na ružičky, fazuľku očistíme od fúzov, pokrájame na krátke kúsky a prevaríme v osolenej vode počas 7 minút. Zlejeme.
- Cibuľu a vňať pokrájame nadrobno a jemne posolíme.
- Pridáme k ostatnej zelenine, premiešame.
- V jogutre vymiešame ostatné komponenty okrem paliny a prelejeme ním zeleninu. Povrch posypeme palinou.
- Dáme odstáť do chladu aspoň na 4 hodiny.