Foto: kata50
Sabinovská hrudka prekladaná s paradajkou, je veľmi jednoduchá, lacná, rýchla a chutná záležitosť. Je v nej použitý syr - Sabinovská hrudka, ktorá veľmi pripomína Zobraziť celý popisSabinovská hrudka prekladaná s paradajkou, je veľmi jednoduchá, lacná, rýchla a chutná záležitosť. Je v nej použitý syr - Sabinovská hrudka, ktorá veľmi pripomína mozzarellu. Vhodné na raňajky, ľahkú večeru alebo aj predjedlo.
porcia
príprava
Postup
-
1
Hrudku ( Mozzarellu) narežeme na plátky a poprekladáme na servírovacej mise s plátkami paradajky.
- 2
A teraz už len posypujeme zvrchu na misu - posekanú mladú cibuľku, cesnak, trochu kápiovej papriky, keď máte radi tak aj petržlenová vňať. Môže byť aj bazalka .
- 3
Teraz to všetko posolíme a okoreníme podľa chuti
- 4
Na koniec to prelejeme panenským olivovým olejom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ukladám si
@ancicka , Tvoji kúpači sú na šaláty ? Som myslel, že kúpači sú všetci na slivovicu :)
Ďakujem za vaše uznanie.