Sabinovská hrudka prekladaná s paradajkou

Autor receptu: kata50

Sabinovská hrudka prekladaná s paradajkou, je veľmi jednoduchá, lacná, rýchla a chutná záležitosť. Je v nej použitý syr - Sabinovská hrudka, ktorá veľmi pripomína mozzarellu. Vhodné na raňajky, ľahkú večeru alebo aj predjedlo.

1-4
porcia
10 minút
príprava

Postup

  1. Hrudku ( Mozzarellu) narežeme na plátky a poprekladáme na servírovacej mise s plátkami paradajky.
  2. A teraz už len posypujeme zvrchu na misu - posekanú mladú cibuľku, cesnak, trochu kápiovej papriky, keď máte radi tak aj petržlenová vňať. Môže byť aj bazalka .
  3. Teraz to všetko posolíme a okoreníme podľa chuti
  4. Na koniec to prelejeme panenským olivovým olejom.