Ryžový šalát s harissa cuketou
Foto: ryzasos
Zdroj: Ryža SOS
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Dva typy ryže uvarte podľa návodu na obale.
- 2
Medzitým zohrejte panvicu, v miske zmiešajte 1 PL olivového oleja a marockú zmes korenia, potrite ňou na plátky pokrájanú cuketu a grilujte z oboch strán na panvici.
- 3
V miske zmiešajte nastrúhanú citrónovú kôru, šťavu, harissa pastu, zvyšný olivový olej, lístky mäty a túto omáčku primiešajte k uvarenej ryži spolu so šalátovými listami.
- 4
Dochuťte soľou a korením a podávajte s grilovanou cuketou.
Tiež ryžový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu