Ryžový šalát s fetou a olivami
Foto: ryzasos
Jednoduchý a sýty šalát s ryžou na balkánsky spôsob.
Zdroj: Ryža SOS
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu Basmati uvarte podľa inštrukcií na obale, nechajte trochu vychladnúť.
- 2
Cibuľu, papriku a fetu nakrájajte na malé kúsky.
- 3
V miske zmiešajte ryžu, zeleninu a fetu, pridajte korenie, cícer, olivy a bylinky. Pokvapkajte citrónovou šťavou a podávajte.
Tiež ryžový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu