Rizoto

Ryža s klobásou a hubami

Autor receptu: ryzasos

Ryža s klobásou a hubami je recept, ktorý spája intenzívne chute a dokonalé textúry a ponúka nezabudnuteľný gastronomický zážitok.* Klobása so svojou bohatou chuťou dokonale ladí s hubami, ktoré jedlu dodávajú zemitý nádych. Použitím ryže SOS Classic zaručujeme optimálnu textúru a vynikajúcu absorpciu chutí. Postupujte podľa nášho receptu krok za krokom a pripravte si túto lahodnú ryžu.

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Klobásu nakrájajte na malé kúsky. Cibuľu a papriku nakrájajte na drobno. Huby očistite a nakrájajte na kúsky veľkosti sústa.
  2. Na panvicu s olejom pridajte cibuľu a papriku a restujte, kým nezmäknú.
  3. Potom pridajte klobásu a hríby. Orestujte.
  4. Následne pridajte ryžu a vývar. Dochuťte soľou a korením podľa chuti. Nechajte variť na miernom ohni, kým ryža nie je uvarená a nevstrebá vývar, približne 15-17 minút.