staja staja 30. januára 2013 o 14:56 Nemalo by to cesto trochu "odstáť", aby tá krupica nasiakla? @zareaguj Pekný komentár
rona1 rona1 30. januára 2013 o 15:56 staja nie,lebo cesto začne potom tuhnúť @zareaguj Pekný komentár
ancicka ancicka 30. januára 2013 o 16:45 Nemusíš iba s krupicou,môžeš aj hrubu múku.Je to tiež vinikajúce a kludne aj rezance do polievky,/nie vývaru/,alebo široké.To cesto by nemalo rýchlo tuhnúť s acidkom .Ved nemusíš dať všetkú múku naraz. @zareaguj Pekný komentár
janara janara 30. januára 2013 o 21:48 dalo by sa aj zo špaldovej múky, čo myslíš? @zareaguj Pekný komentár
rona1 rona1 31. januára 2013 o 08:02 robila som z pohánkovej krupice a boli super, tak vyskúšaj špádlovu krupicu a potom daj vedieť aké boli :-)) @zareaguj Pekný komentár
nie,lebo cesto začne potom tuhnúť
krupicu a potom daj vedieť aké boli :-))