Rýchle a chutné cesto na pizzu bez kysnutia fotorecept
Foto: ancicka
Skúšala som nový recept na pizzu a oni mi pri tom pomáhali. Každý si môže zvoliť suroviny na pizzu podľa chutí.
8
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
15-20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Do misky si pripravíme suroviny na cesto a vypracujeme vláčné cesto.
-
2
Vyložíme na dosku a hnetieme ho na doske aspoň 4 min, aby bolo hladké. Keďže do cesta ide oveľa viac droždia ako bežne, tak s ním pracujeme hneď.
-
3
Cesto rozdelíme na polovicu.
-
4
Rozvaľkáme na tenko podľa plechu.
-
5
Ja som robila pre deti, tak som použila zeleninu, huby, kečup a syr a detskú šunku.
-
6
Tak a tu sú mojí dvaja hladoši, ktorí sa nevedeli dočkať, lebo pizzu majú strašne radi a ďalší dvaja pribudli neskôr.
Musím skúsit, kedže si nerozumiem s klasickým kysnutým. Nedám maslo, ale olivový olej. Myslíš, že môže byť ? *****
môže byť,určite,@Haji ,vdaka za koment.
Dakujem za komentík,aj ja možno už budem len spomínať,lebo tiež odrastu.Preto si ich pri každej príležitosti odfotím,aby sme mali na čo spomínať po rokoch,ked sa dožijeme.
@diev čence ,pozdravujem a dakujem.
Hladošov máš krásnych nečudujem sa, že tak vyváraš a vypekáš.
Srdečne Ti ďakujem za výborný recept a pozdravujem.